Abonnenter kan hente billet til sæsonafslutningen

30. april 2024 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Søndag 2. juni kl. 15.00 afslutter vi NordicBet Ligasæsonen hjemme på Aalborg Portland Park mod Vendsyssel F.F., og frem til torsdag 2. maj kl. 14.00 har vores billetabonnenter førsteret på billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk. Herefter åbner billetsalget til kampen for alle. 

www.billet.aabsport.dk kan man allerede nu også købe billetter til vores to næste hjemmekampe mod Hobro I.K. på søndag og FC Fredericia fredag 17. maj kl. 19.00. Fra torsdag kl. 14.00 kan der således købes billetter til alle resterende hjemmekampe i denne sæson. 

Sådan henter du billet med et billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk. 
  2. Vælg AaB-Vendsyssel F.F.
  3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på abonnementet.
  7. Afslut transaktionen. 

Klik her og læs mere om billetabonnementet.

Er du sæsonkortabonnent, er du automatisk sikret billet til kampene og skal ikke trække en billet via www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i april

30. april 2024 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Vores fire kampe i april bød på syv mål, der nu er kandidater til at blive kåret til månedens mål.

De syv kandidater er:
1: Oliver Ross, Vendsyssel F.F.-AaB 1-1, 7. april
2: Younes Bakiz, Vendsyssel F.F.-AaB 1-2, 7. april
3: Jubril Adedeji, Hobro I.K.-AaB 0-1, 12. april
4: Rasmus Thelander, AaB-Kolding I.F. 1-2, 21. april
5: Mathias Jørgensen, AaB-Kolding I.F. 2-2, 21. april
6: Melker Widell, AaB-Kolding I.F. 3-3, 21. april
7: Oliver Ross, FC Fredericia-AaB 2-1, 25. april

Se målene og stem her.

Alle der afgiver en stemme via linket ovenfor, er med i lodtrækningen om en signeret andentrøje med Mathias Jørgensens navn og nummer.

Afstemningen løber indtil torsdag 2. maj kl. 8.00, hvorefter vinderen offentliggøres.

Tags på denne nyhed

Siddepladser frigivet på A. Enggaard Tribunen

29. april 2024 kl. 15:45 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for lokalopgøret mod Hobro I.K. på søndag kl. 15.00, og du kan gøre som flere end 10.000 andre og købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

3F Tribunen er allerede udsolgt, og på Complea Tribunen er der lige nu 115 ledige siddepladser.

På A. Enggaard Tribunen er der netop nu blevet frigivet ca. 300 siddepladser til almindeligt salg. Disse kan ligesom billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen købes her.

Til opgøret mod Hobro I.K. på søndag holdes der også Partnerklubbernes Dag, og fanzonen er fuld af aktiviteter fra kl. 12.30. Indgangene til Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30 på søndag.

Køb billetter på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Akademiet snuppede fem point i Esbjerg

29. april 2024 kl. 10:04 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Esbjerg fB–AaB 1-1 (6-7 efter straffe)

Lørdagens U/19 Ligakamp på udebane mod Esbjerg fB endte med to point en rigtig flot indsats og en vundet straffesparkskonkurrence.

Vores U/19 Ligamandskab lagde ud med at dominere kampen i et højt tempo, og midt i første halvleg førte spilovertaget til en 1-0-scoring af Bertram Østergaard.

Ti minutter senere udlignede hjemmeholdet til 1-1 på en dybdebold og en miskommunikation i AaB-defensiven, men i slutningen af første halvleg tog vores U/19-drenge igen fat om kampen, og det var også billedet efter pausen.

Efter flere gode sekvenser og chancer i anden halvleg fik AaB’erne bolden over stregen i tillægstiden, men scoringen blev annulleret for offside, og det sluttede 1-1.

Derfor skulle pointene fordeles efter en straffesparkskonkurrence, som vores U/19 Ligahold vandt 6-5, da målmand Nicolai Schmidt hev to redninger frem.

Dermed endte det med to nordjyske point, mens Esbjerg fB måtte nøjes med et enkelt.

- Vi spillede faktisk en fantastisk flot kamp og styrede fuldstændig kampen på bolden. Desværre gav vi dem et dumt mål efter en fejl i vores defensiv, og det gav Esbjerg lidt mere tro på det, men inden pausen var vi igen i kontrol, og det var tilfældet efter pausen, siger U/19 Ligatræner Peter Løvenkrands.

- Som hold var det en god kamp, og så var der også flere gode individuelle præstationer på en vanskelig bane. Vi havde en tynd trup med mange afbud, så der var andre spillere, der fik chancen og greb den, og det var rigtig fedt at se, siger Peter Løvenkrands.

U/19 Ligaholdet ligger fortsat på 13. pladsen med 18 point efter 21 kampe, og næste U/19 Ligakamp spilles på lørdag på hjemmebane mod AC Horsens kl. 13.00.

U/17 Ligaen: Esbjerg fB-AaB 0-2

I U/17 Ligaen snuppede vores mandskab fortjent alle tre point fra lørdagens besøg i Esbjerg.

AaB’erne sad tungt på spillet fra start, men lykkedes inden pausen ikke med at spille sig frem til nok store chancer.

Efter pausen fortsatte vores U/17 Ligahold med at diktere spillet, og midt i anden halvleg gav det et føringsmål, da et godt gennembrud i højresiden endte med en fortjent 1-0-scoring af Valdemar Møller, som fulgte op på en returbold.

Da Esbjerg fB gav bolden op efter scoringen, erobrede Valdemar Møller straks bolden, som han gav videre til Georg Ejsing, der udbyggede til slutresultatet 2-0.  

- Det var en fuldt fortjent sejr. Vi startede rigtig godt og havde bolden meget på deres banehalvdel, men vi fik ikke skabt så mange chancer før pausen. Det blev meget bedre efter pausen, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Defensivt leverede vi på et højt niveau og var kompakte, hårdtarbejdende og fremadrettede. Samtidig var vi også gode til at neutralisere deres omstillinger, så det var i dette hele taget en præstation på et højt niveau, siger Theis Larsen.

Sejren betyder, at vores U/17 Ligahold ligger på sjettepladsen med 34 point i 20 kampe. Næste opgave venter på lørdag kl. 15.15 på hjemmebane mod AC Horsens.

Tags på denne nyhed

Akademispillere i U/16-aktion mod Rumænien

28. april 2024 kl. 11:29 af Rasmus Estrup

Lørdag spillede U/16-landsholdet ugens tredje og sidste venskabskamp i Rumænien, og ligesom i de to foregående kampe mod Polen og Kina var der også i gårsdagens kamp mod Rumænien spilletid til AaB Akademi-trekløveret Johan Hvistendahl, Malthe Egebæk Mortensen og Valdemar Rubæk Vestergaard. 

Malthe Egebæk Mortensen og Johan Hvistendahl var med i startopstillingen, og tidligt i anden halvleg bragte danskerne sig i front, men kort efter udlignede Rumænien til 1-1, der også blev slutresultatet. 

Valdemar Rubæk Vestergaard blev indskiftet 20 minutter før tid, hvor Johan Hvistendahl samtidig blev udskiftet. 

For Johan Hvistendahl var lørdagskampen hans 12. U/16-landskamp, men Malthe Egebæk Mortensen i går rundede ti U/16-landskampe. Valdemar Rubæk Vestergaard er noteret for seks U/16-landskampe med to mål til følge. 

'