Billetsalget er åbent til AaB-Vendsyssel F.F.

2. maj 2024 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

I 48 timer har vores billetabonnenter haft førsteret på billetter til sæsonafslutningen på Aalborg Portland Park søndag 2. juni kl. 15.00 mod Vendsyssel F.F., og nu er billetter tilgængelige for alle på www.billet.aabsport.dk. 

Her kan du også gøre som flere end 11.000 andre AaB-fans og købe billetter til denne uges søndagskamp mod Hobro I.K., ligesom du kan finde billetter til AaB-FC Fredericia fredag 17. maj kl. 19.00 på www.billet.aabsport.dk. 

For hver tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital. Sidstnævnte er efter forårets fire første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 54.886 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed

11.000 har billet til søndagskampen

2. maj 2024 kl. 11:03 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park bliver velbesøgt på søndag, når vi kl. 15.00 tager imod Hobro I.K. i et vigtigt lokalopgør i NordicBet Ligaens oprykningsspil. 

Allerede i sidste uge blev 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt, og nu har flere end 11.000 billet til kampen. 

Der resterer færre end 100 siddepladser på Complea Tribunen og færre end 50 siddepladser på A. Enggaard Tribunen, ligesom det også fortsat er muligt at købe billetter til Vesttribunen. Billetter kan købes på www.billet.aabsport.dk. 

Tilhængere af Hobro I.K. skal købe billet til udebaneafsnittet på 3F Tribunen.

Er du sæsonkortholder, men forhindret i at bruge dine billetter på søndag, så send dem meget gerne videre til en ven eller frigiv din plads, så vi kan fylde Aalborg Portland Park mest muligt. Klik her og se, hvordan du frigiver din plads. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i april

2. maj 2024 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Blandt vores syv scoringer i april var det Melker Widells 3-3-scoring mod Kolding I.F. efter et oplæg af Oliver Ross og en smart vending af den svenske målscorer, der blev kåret til månedens mål. 

Scoringen fik således 59 procent af stemmerne ved afstemningen blandt fansene. 

Tak til alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om en signeret andentrøje med Mathias Jørgensens navn og nummer. Vinderen af trøjen blev Heidi, som kontaktes på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ti år med halstørklæder på 3F Tribunen

1. maj 2024 kl. 14:21 af Rasmus Estrup

Når vi på søndag møder Hobro I.K. på Aalborg Portland Park er der ti års jubilæum for halstørklæderne på 3F Tribunen. 

Lars Hvilsted, Lasse Hvilsted og Lene Hvilsted begyndte nemlig for ti år siden at hænge halstørklæder op over den ene indgang på 3F Tribunen.

Siden har samlingen af halstørklæder udviklet sig, og nu er det ikke kun den ene indgang på 3F Tribunen, men størstedelen af bagvæggen der til hver eneste hjemmekamp er prydet af intet mindre end 208 forskellige AaB-halstørklæder. 

I dette indslag fra AaB TV kan du møde familien Hvilsted og høre mere om det flotte arbejde med halstørklæderne. 

Find billeder af hele halstørklædesamlingen her.

Ligger man inde med sjældne eller unikke AaB-halstørklæder, som man gerne vil donere til Lars Hvilsted, er man velkommen til at kontakte Lars Hvilsted via ovenstående link.

Tags på denne nyhed

Abonnenter kan hente billet til sæsonafslutningen

30. april 2024 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Søndag 2. juni kl. 15.00 afslutter vi NordicBet Ligasæsonen hjemme på Aalborg Portland Park mod Vendsyssel F.F., og frem til torsdag 2. maj kl. 14.00 har vores billetabonnenter førsteret på billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk. Herefter åbner billetsalget til kampen for alle. 

www.billet.aabsport.dk kan man allerede nu også købe billetter til vores to næste hjemmekampe mod Hobro I.K. på søndag og FC Fredericia fredag 17. maj kl. 19.00. Fra torsdag kl. 14.00 kan der således købes billetter til alle resterende hjemmekampe i denne sæson. 

Sådan henter du billet med et billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk. 
  2. Vælg AaB-Vendsyssel F.F.
  3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på abonnementet.
  7. Afslut transaktionen. 

Klik her og læs mere om billetabonnementet.

Er du sæsonkortabonnent, er du automatisk sikret billet til kampene og skal ikke trække en billet via www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed
'