Hele Nordjyllands Håndsrækning

Hele Nordjyllands Håndsrækning

AaB vil fremover donere én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til et godt formål.

Pengene vil halvårligt blive doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland. Der kan være tale om foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter.

- Vi modtager hvert år utallige venlige henvendelser, hvor folk beder os om at støtte sympatiske formål, konstaterer AaB’s administrerende direktør Stephan Schors.

- Med oprettelsen af Hele Nordjyllands Håndsrækning tager vi selv initiativet på dette område, fordi vi gerne vil være med til at tage socialt ansvar og synliggøre, at AaB er bevidst om sin rolle og betydning for Nordjylland og det nordjyske samfund.Hnh _download _skema _knap

I forvejen laver AaB aktiviteter med eksempelvis sine talentskoler og klubbesøg og træning med Superligatruppen hos samarbejdsklubberne. Ligeledes uddannes også trænere i de nordjyske samarbejdsklubber.

- Med dette initiativ håber vi at gøre en forskel med et ydmygt bidrag til Nordjylland, der altid har stået bag vores klub i såvel medgang som modgang, og vi håber, at det ikke kun er folk med relation til AaB som eksempelvis vores medlemmer, medarbejdere, spillere, trænere, ledere, supportere, tilskuere, aktionærer, sponsorer og øvrige samarbejdspartnere, men derimod alle nordjyder der vil bakke op om Hele Nordjyllands Håndsrækning, siger Stephan Schors.

- Konceptet er banebrydende i dansk idræt, og vi har ønsket at skabe en tydelig og troværdig model og appellerer således alle til at sprede budskabet, så også ikke-fodboldinteresserede mennesker bliver bevidste om eksistensen af Hele Nordjyllands Håndsrækning, ligesom man meget gerne må gøre folk opmærksomme på muligheden for at søge om donation, slutter Stephan Schors.

Modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2017 er Kildehuset, Nørresundby.

Ansøgning til efteråret 2017

Ansøgning om at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2017 skal sendes til hnh@aab-as.dk senest 1. juli 2017. 

DOWNLOAD ANSØGNINGSSKEMA HER

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, administrende direktør i AaB Stephan Schors og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning på AaB’s officielle hjemmeside aabsport.dk.

Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren have postadresse i Region Nordjylland. Som tidligere nævnt vil kommercielle eller politiske formål ikke komme i betragtning.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning

Broen Aalborg - efterår 2016 - 69.093 kr.

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr.

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr.

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr.

  • Tilføj AaB's kampe til din kalender

    Add to calendar


  • HNH logo box

AaB A/S
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 96 35 59 00
Fax: +45 96 35 59 10
Email: aab@aab-as.dk
For spørgsmål om billetter og sæsonkort: billet@aab-as.dk

Tickets for scouts, please contact Trine Bruun Olesen - tbo@aab-as.dk 


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

aabsport.dk bruger cookies til statistik. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere