Bomholt matchvinder i landsholdsdebut

20. februar 2024 kl. 19:19 af Rasmus Estrup

Mads Bomholt blev den afgørende figur for danskerne, da han i dag debuterede på U/19-landsholdet i en 3-2-sejr over Tjekkiet i den første af to venskabskampe i Pinatar i Spanien.

Midtbanespilleren fra AaB Akademiet, der for første gang var udtaget til et reelt ungdomslandshold, var med i startopstillingen og fik fuld spilletid. Midt i første halvleg erobrede han bolden i et højt pres, hvorefter han selv udplacerede målmanden og bragte det danske U/19-landshold foran med 1-0.

Tjekkerne udlignede inden pausen, og fire minutter inde i anden halvleg kom Tjekkiet også foran med 2-1.

Et kvarter før tid udlignede danskerne på et tjekkisk selvmål, og i 84. minut scorede Mads Bomholt sit andet mål i kampen, da han fuldendte et godt angreb med den afgørende 3-2-scoring, der lukkede kampen.

Som nævnt var dagens optræden den første på et ungdomslandshold for Mads Bomholt. Han har dog tidligere spillet to U/17 Future-landskampe, der er for spillere, som typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.

Kasper Davidsen var også udtaget til U/19-landsholdstruppen, men han måtte melde fra på grund af en skade.

U/19-landsholdet spiller en ny venskabskamp mod Tjekkiet på torsdag.

8.000 har billet til forårspremieren

20. februar 2024 kl. 14:54 af Rasmus Estrup

Flere end 8.000 fans har købt billet til årets første NordicBet Ligakamp, der spilles på lørdag kl. 13.00 mod Sønderjyske. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk.

De sønderjyske gæster topper lige nu NordicBet Ligaen med 42 point, mens vi følger lige efter på andenpladsen med 41 point. Dermed er lørdagens topkamp en direkte duel om førstepladsen.

Aktiviteterne i fanzonen begynder allerede kl. 11.00 på lørdag, hvor der blandt andet vil være ansigtsmaling, Goal Station og en Faxe Kondi Fan Can.

Dørene til Aalborg Portland Park åbner ligesom billethusene kl. 11.30.

Du kan med fordel købe billetterne online på forhånd på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan købe et sæsonkortabonnement, så du er sikret en fast plads til alle forårets hjemmekampe.

Kom gratis med tog eller bus til forårspremieren

20. februar 2024 kl. 12:44 af Rasmus Estrup

Siden 2022 har det været muligt at køre gratis med tog- og bus fra Nordjyllands Trafikselskab i Region Nordjylland til sportsbegivenheder og andre store kulturelle events i Aalborg.

Den ordning fortsætter gennem et samarbejde mellem Aalborg Kommune og Nordjyllands Trafikselskab.

Har man således en billet til AaB's hjemmekampe, kan man altså på kampdagen køre gratis med bus og tog fra Nordjyllands Trafikselskab til alle vores hjemmekampe i NordicBet Ligaen i dette forår. Plusbussen kører lige til døren.

Man skal blot kunne fremvise en gyldig billet eller sit digitale sæsonkort sammen med dokumentation for, at der er kamp den pågældende dag.

Har du endnu ikke billet til topkampen på lørdag mod Sønderjyske, kan du hoppe ind på www.billet.aabsport.dk og sikre dig en plads.

AaB TV: Hvem er bedst på et dansegulv?

20. februar 2024 kl. 08:16 af Rasmus Estrup

Tim Prica, Younes Bakiz, Josip Posavec, Richard Odada, Oliver Ross, Malthe Højholt, Melker Widell og Rody de Boer kommer i denne video med bud på, hvilken holdkammerat der gør det bedst på et dansegulv.

Stærk U/19-sejr over FC Midtjylland

19. februar 2024 kl. 10:53 af Rasmus Estrup

I høj solskin tog AaB Akademiets ældste mandskab lørdag imod U/19 Ligaens førerhold FC Midtjylland, som blev besejret med 2-1.

Fra første fløjt dominerede vores akademihold kampen, og i opgørets 13. minut satte Victor Fjeldgaard et kontramål i nettet til 1-0 efter et oplæg fra Marcus Bonde.

Resten af halvlegen fortsatte AaB’erne de gode takter og kunne været gået til pausen med en større føring.

I anden halvleg overtog FC Midtjylland taktstokken og fik presset vores U/19 Ligahold tilbage på banen. I 82. minut udmøntede det sig i en udligning til 1-1.

Hverken AaB’erne eller gæsterne var tilfreds med uafgjort, og begge hold jagtede derfor det afgørende sejrsmål. Det tilfaldt det bolsjestribede hjemmehold, da vores U/19-mandskab efter et højt pres fandt vej til en omstillingsmulighed, der endte i et selvmål for gæsterne.

Dermed hentede vores U/19 Ligahold sæsonens første sejr med cifrene 2-1.

- Det var en fantastisk og velfortjent sejr, siger U/19 Ligatræner Peter Løvenkrands.

- Vi har gennem sæsonen kæmpet med at få udnyttet vores chancer. Vi skaber også flere chancer end FC Midtjylland i lørdags og kunne have ført 3-0, selvom de også kom frem til et par muligheder. Det var lidt samme billede, vi oplevede mod Silkeborg I.F. i midtugen, hvor vi også burde have vundet. Men denne gang gik det endelig vores vej til sidst, og det gjorde det, fordi vi viste en fed attitude og pressede på for sejrsmålet efter deres udligning, siger Peter Løvenkrands.

- Sejren har givet os en masse glæde, gejst og motivation, fordi vi endelig fik den sejr, vi har arbejdet for gennem hele sæsonen, og nu jagter vi endnu et godt resultat på lørdag i Vejle, siger U/19 Ligatræneren.

U/19 Ligaholdet har nu otte point, hvilket fortsat rækker til en 13. plads inden næste kamp, som spilles på lørdag kl. 12.30 på udebane mod Vejle Boldklub, der ligger på 12. pladsen med ni point.