Knebent nederlag til U/19 mod FCK

6. marts 2017 kl. 09:46

Trods en fin indsats i lørdagens U/19-ligakamp på Hornevej mod FC København endte de ubesjrede gæster med at løbe med en sejren på 3-2 efter et sejrsmål cirka 10 minutter før tid.

FCK, der fører U/19 Ligaen, lagde allerede fra start pres på AaB, og gæsterne bragte sig foran efter et hjørnespark, hvor Devrim Sharin vendte rundt og scorede i kampens 3. minut.

Som kampen så småt skred frem, kom AaB bedre og bedre med, og hjemmeholdet havde muligvis også bolden inde over modstandernes målstreg, inden en forsvarsspiller fik sparket den væk, men mål blev der i hvert fald ikke dømt, og stillingen var stadig 1-0.Anders Harpoeth Oestergaard

Det var den dog kun indtil kampens 22. minut, hvor AaB lavede en pragtfuldt udligning. Nikolaj Lyngø sendte et frispark fra egen halvdel dybt ned på FCK's banehalvldel, hvor Anders Harpøth Østergaard havde taget løbet til. Anders Harpøth Østergaard tog flot bolden ned med brystet og flugtede læderet ind i fjerneste målhjørne.

Efter målet var FCK atter dominerende, og udeholdet kom efter 38 minutter foran 2-1, da Jonas Wind nåede først til et indlæg.

I anden halvleg fik AaB på mærkværdigvis udlignet, da en tilbagelægning fra en FCK-forsvarsspiller smuttede under fodsålen på gæsternes keeper og strøg i nettet til 2-2.

Selvom det længe lignede, at AaB ville holde stand og gå fra kampen med ét point, scorede FCK's Victor Jensen sejrsmålet til 3-2 med cirka 10 minutter igen.

- Det blev til et nederlag til en lidt bedre modstander, og det var et fair resultat, selvom vi havde mulighed for at få det ene point. Men FCK fører rækken og er ubesejret, og det vidner om en vis kvalitet, siger U/19-træner Lars Stensgaard.

- Som hold leverer vi en fin indsats. Bortset fra ved målene lykkedes vi fint med at stå imod omkring vores eget felt, hvor FCK ellers er rigtig farlige. Vi får også selv spillet os i gode positioner og får lavet nogle fine angreb. Havde vi så bare været bedre omkring vores eget felt ved de tre scoringer, havde indsatsen været 100 procent godkendt, siger Lars Stensgaard.

U/19-holdets næste opgave i U/19 Ligaen er lørdag 11. marts på udebane mod Vejle Boldklub klokken 13.00.