Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Denne hjemmeside ejes og administreres af AaB A/S.

AaB A/S er eneejer af hele indholdet på hjemmesiden. AaB A/S hverken sælger, uddeler eller udlejer indholdet på denne side på andre måder end beskrevet i nærværende vilkår og betingelser.

Som udgangspunkt er alt indhold på denne hjemmeside beskyttet af loven om ophavsret, medmindre andet udtrykkeligt er angivet, og må kun anvendes i henhold til nærværende vilkår og betingelser.

AaB A/S kan på ingen måde garantere eller holdes ansvarlig for, at anvendelse af indholdet på denne hjemmeside ikke vil krænke de rettigheder, der tilhører tredjeparter, som ikke ejes af eller er tilknyttet AaB A/S.

Alle de viste fotos enten tilhører eller vises med tilladelse indhentet af AaB A/S. Det er ikke tilladt at anvende eller autorisere anvendelse af de viste fotos, medmindre denne anvendelse specifikt er godkendt i nærværende vilkår og betingelser. Enhver uberettiget brug af de viste fotos kan være i strid med ophavsretsloven, varemærkeloven, lov om privatlivets fred samt lov om persondata.

Kun fotos i de respektive pressesektioner på hjemmesiden må downloades til pressebrug. Dette må kun ske med korrekt angivelse af copyright, varemærke og kildeangivelse. Alle andre fotos på hjemmesiden er under copyright og må ikke benyttes.

Det er ikke tilladt på nogen måde at ændre, kopiere, gengive, genpublicere, uploade, sende, overføre eller distribuere denne sides indhold - herunder tekst, fotos, grafik samt lyd- og videoelementer - i forbindelse med offentliggørelse eller kommercielt brug uden forudgående skriftlig tilladelse fra AaB A/S.

De varemærker og logoer, der vises på denne hjemmeside, tilhører AaB A/S. Offentliggørelsen af indholdet på denne hjemmeside kan på ingen måde opfattes som tilladelse, hverken stiltiende eller på anden måde, til at anvende de viste varemærker uden forudgående skriftlig tilladelse fra AaB A/S eller eventuelle tredjeparter, som ejer det pågældende varemærke.

De viste varemærker og andet indhold på denne hjemmeside må udelukkende anvendes i henhold til nærværende vilkår og betingelser.

AaB A/S vil ved en eventuel overtrædelse forfølge sine immaterielle rettigheder i lovens fulde udstrækning - herunder anlægge strafferetssag.

  • Tilføj AaB's kampe til din kalender

    Add to calendar


  • HNH logo box

AaB A/S
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 96 35 59 00
Fax: +45 96 35 59 10
Email: aab@aab-as.dk
For spørgsmål om billetter og sæsonkort: billet@aab-as.dk

Tickets for scouts, please contact Trine Bruun Olesen - tbo@aab-as.dk 


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

aabsport.dk bruger cookies til statistik. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere