AaB bærer klubdragten på fredag

10. april 2024 kl. 11:54 af Rasmus Estrup

Når vi fredag aften træder ind på DS Arena til lokalopgøret mod Hobro I.K. vil det være iklædt den rød-hvide klubdragt fra Macron. Klubdragten bæres nemlig, hver gang det er muligt, og det er det fredag aften, hvor modstanderen er iført gul og blå. 

Den rød-hvide klubdragt er i denne sæson - ligesom udedragten og håndsrækningsdragten - en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”, der blev introduceret af AaB's fanscene i 2019 og siden er blevet sunget før kickoff til hver hjemmekamp. Derfor tager klubdragtens rød-hvide striber i denne sæson form af lyn, hvilket også giver klubdragten et mere dynamisk udtryk.

Klubtrøjen er ligesom både andentrøjen og håndsrækningstrøjen skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron. Materialet er det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk.

Flere end 950 AaB-fans har allerede billet til udebaneafsnittet fredag aften, og har man ikke mulighed for være på DS Arena torsdag aften, kan kampen ses på Viaplay.

Tags på denne nyhed

Ross i karantæne fredag aften

10. april 2024 kl. 10:47 af Rasmus Estrup

Med to advarsler i henholdsvis 48. minut og 58. minut blev målscorer Oliver Ross udvist i søndagens NordicBet Ligakamp mod Vendsyssel F.F. 

Efter udvisningen er Oliver Ross oppe på i alt 28 karantænepoint, hvilket medfører en spilledags karantæne til offensivspilleren, der ellers har fået spilletid i samtlige NordicBet Ligakampe hidtil i denne sæson.

Karantænen afsones fredag aften, hvor vi gæster Hobro I.K. kl. 18.30. Flere end 950 AaB-fans har allerede billet til udebaneafsnittet, og du kan læse al praktisk information om kampen her. 

Oliver Ross er igen til rådighed for cheftræner Oscar Hiljemark, når vi møder Kolding I.F. hjemme på Aalborg Portland Park søndag 21. april kl. 15.00 i 26. spillerunde. Du kan købe billetter til hjemmekampen her. 

Tags på denne nyhed

Eriksen fik fuld tid i U/16 Future-landskamp

10. april 2024 kl. 08:07 af Rasmus Estrup

AaB Akademiets Christian Steensgaard Eriksen er i øjeblikket med U/16 Future-landsholdet i Belgien, hvor danskerne spiller tre venskabskampe. 

I går fik Christian Steensgaard Eriksen fuld spilletid i den første af de tre kampe, da Danmark mødte Holland. 

Efter en målløs første halvleg scorede hollænderne til 1-0 tidligt i anden halvleg. 2-0-scoringen fulgte 18 minutter efter pausen, og fem minutter før tid scorede Holland til slutresultatet 3-0. 

Christian Steensgaard Eriksen har nu spillet tre kampe for U/16 Future-landsholdet, der er for spillere, som typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.  

Torsdag spiller U/16 Future-landsholdet mod Belgien, og på lørdag venter en kamp mod Sverige. 

Partnerklubber inviteres til AaB-Hobro I.K.

9. april 2024 kl. 10:53 af Rasmus Estrup

Søndag 5. maj holder vi Partnerklubbernes Dag på Aalborg Portland Park, når vi møder Hobro I.K. i NordicBet Ligaens oprykningsspil.

Op til 2.000 medlemmer af vores partnerklubber kan få gratis adgang til kampen via tilmelding gennem klubberne. Blandt de tilmeldte partnerklubber vil udvalgte partnerklubber blive inddraget i både indløbet med AaB-spillerne og i pausekonkurrencen på banen.

I fanzonen vil der fra kl. 12.30 være masser af aktiviteter for børn, så alle kan komme i den helt rette fodboldstemning inden lokalopgøret.

Alle fodboldformænd i partnerklubberne vil i dag modtage en mail fra AaB angående tilmelding. Har man ikke modtaget en mail senest onsdag 10. april kl. 8.00, skal man kontakte ma@aab-as.dk

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet via det link, der er blevet tilsendt over mail, og klubberne må kun tilmelde sig én gang. Hver klub kan tilmelde sig med op til 100 deltagere.   

Sidste frist for tilmelding er fredag 26. april kl. 12.00.

Tags på denne nyhed

Würtz vil forfølge et nyt spor

9. april 2024 kl. 10:30 af Brian Andersen

Rasmus Würtz har bortset fra et par korte afstikkere til FC København og Vejle Boldklub (2007-2009) været en del af AaB siden 2002, hvor han skiftede fra barndomsklubben Skive I.K., og siden AaB-ikonet for snart fem år siden stoppede sin aktive karriere, har han været tilknyttet AaB i forskellige roller og altså senest som transitionstræner.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Vi har været og er særdeles glade for at have Rasmus som transitionstræner, og vi er ærgerlige over hans beslutning, men omvendt har vi også stor respekt for, at han og familien ønsker at prioritere anderledes.

- Med sine både menneskelige og faglige egenskaber har Rasmus været et vigtigt link i transitionen af de unge spillere, og han har bidraget med indsigt, ihærdighed og loyalitet, siger Ole Jan Kappmeier.

- I AaB er Rasmus Würtz en legende, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, og hvem ved, om Rasmus igen en dag vender tilbage til AaB, hvor han altid vil være velkommen, lyder det fra Ole Jan Kappmeier.

Rasmus Würtz, der som spiller opnåede 487 officielle kampe for AaB, hvilket er næstflest i klubbens historie, fortæller om sin beslutning:

- Det har krævet lange og grundige overvejelser at nå frem til beslutningen, men jeg og vi som familie er nået frem til, at vi gerne vil forsøge at skabe os en ny hverdag.

- Det har selvfølgelig ikke været let at nå frem til at forlade AaB, for jeg er stadig utrolig glad for mit arbejde og den rolle, jeg har i klubben i dag. AaB er min klub, og der er ingen tvivl om, at det er vemodigt at sige farvel, men skal jeg og familien prøve noget andet, så skulle det være nu, forklarer Rasmus Würtz.

Tags på denne nyhed
'