Hiljemark før fredagskampen i Hobro

12. april 2024 kl. 10:06 af Rasmus Estrup

I aften kl. 18.30 gæster vi Hobro I.K. på DS Arena i NordicBet Ligaens oprykningsspil, og allerede nu er udebaneafsnittet, der har plads til 1.300 AaB-fans, meget få pladser fra at være udsolgt. Find praktisk info her.

Inden aftenens kamp kan du i dette interview fra i går høre fra cheftræner Oscar Hiljemark, der ser frem mod aftenens lokalopgør. 

Inden kampen ligger vi på førstepladsen i NordicBet Ligaen med tre point ned til Sønderjyske på tredjepladsen og 17 point ned til FC Fredericia på tredjepladsen. Hobro I.K. indtager i skrivende stund sjettepladsen. 

Har du ikke mulighed for at se kampen på DS Arena, kan opgøret følges på Viaplay fra kl. 18.25. 

Tags på denne nyhed

Eriksen indskiftet for U/16 Future-landsholdet

12. april 2024 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

U/16 Future-landsholdet spillede torsdag anden kamp ved en miniturnering i Belgien, da danskerne med Christian Steensgaard Eriksen på bænken mødte værtsnationen. 

Christian Steensgaard Eriksen, der tirsdag fik fuld spilletid, blev i går indskiftet efter 52 minutter i opgøret, der endte 0-0. Efter slutfløjtet skulle holdene ud i en straffesparkskonkurrence, som Belgien vandt. Dermed tog sidstnævnte to point med fra kampen, mens Danmark fik et enkelt point - det første til danskerne i turneringen. 

Danmark spiller tredje og sidste kamp ved turneringen lørdag mod Sverige. 

Christian Steensgaard Eriksen er inden lørdagskampen noteret for fire optrædener for U/16 Future-landsholdet.

Future-landshold er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.  

Billetter til Partnerklubbernes Dag er revet væk

11. april 2024 kl. 11:08 af Rasmus Estrup

I morgen gæster vi Hobro I.K. på DS Arena, og 5. maj kommer Hobro I.K. så på besøg hos os på Aalborg Portland Park kl. 15.00.

Til den kamp holder vi Partnerklubbernes Dag, og 2.000 medlemmer af vores nordjyske partnerklubber er derfor inviteret gratis til kampen. Tilmeldingen er kørt efter først-til-mølle-princippet, og på ca. et døgn er alle 2.000 billetter blevet revet væk.

Det er stadig muligt at købe billetter til det nordjyske lokalopgør på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan købe billetter til næste hjemmekamp mod Kolding I.F. søndag 21. april. 

I fanzonen inden kampen mod Hobro I.K. vil der være masser af aktiviteter for børn og unge, og repræsentanter fra de tilmeldte partnerklubber vil blive involveret i både indløbet og pausekonkurrencen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seneste besøg i Hobro

11. april 2024 kl. 10:21 af Rasmus Estrup

I morgen gæster vi Hobro I.K. på DS Arena kl. 18.30 i endnu et nordjysk lokalopgør, når det gælder 25. spillerunde i NordicBet Ligaen.

Flere end 1.100 AaB-fans har allerede billet til udebaneafsnittet i Hobro, og du kan læse al praktisk information om kampen her.

Inden kampen i morgen kan du i videoen øverst få et gensyn med vores seneste besøg i Hobro, der endte med en 2-1-sejr efter en udligning af Jakob Ahlmann og et sent sejrsmål af Kasper Jørgensen.

Inden kampen i morgen ligger vi på førstepladsen i NordicBet Ligaen med 55 point, hvilket er tre point flere end Sønderjyske på andenpladsen og 17 point flere end FC Fredericia på tredjepladsen. Hobro I.K. er på sjettepladsen med 34 point. 

Har du ikke mulighed for at se kampen på DS Arena i morgen aften, kan opgøret følges på Viaplay med optakt fra kl. 18.25.

 

Tags på denne nyhed

Tre akademispillere udtaget til U/16-landsholdet

10. april 2024 kl. 14:25 af Rasmus Estrup

AaB Akademiet har tre spillere med i U/16-landsholdstruppen, der fra 21. april til 27. april er i Rumænien for at spille tre kampe mod Polen, Kina og Rumænien. 

Valdemar Rubæk Vestergaard, Malthe Egebæk Mortensen og Johan Hvistendahl er således med på U/16-landsholdet, der 23. april møder Polen, 25. april spiller mod Kina og 27. april skal op imod Rumænien. 

Johan Hvistendahl har indtil videre spillet ni U/16-landskampe, Malthe Egebæk Mortensen er noteret for syv optrædener på U/16-landsholdet og Valdemar Rubæk Vestergaard har i sine tre U/16-landsholdskampe scoret et mål. 

'